KitchenAid foodprocessor TILBUD. Se fuld størrelse

KitchenAid foodprocessor.

Ny foodprocessor fra KitchenAid.

Flere detaljer

2 999,00 kr

Amerikanske KitchenAid har forsynet hele verden med skønne køkkenmaskiner i næsten 100 år og foråret 2013 er der kommet mange dejlige nyheder fra KitchenAid.
En af nyhederne er en ny foodprocessor som er intet mindre end revolutionerende.
KitchenAids nye og patenterede ”Exactslice” system gør det meget, meget lettere at snitte grøntsager og frugt i præcise, flotte og ensartede skiver. Det nye ”exactslice” system gør det muligt at skære skiver i 6 forskellige tykkelser, fra 1-6 mm. uden først at standse maskinen og skifte skiveskærer plade. Ved at skubbe den udvendige skivetykkeelsesvælger frem og tilbage justerer du skivetykkelsen øjeblikkelig. Det kan oven i købet gøres mens maskinen kører. Slut med mange forskellige plader til skiver i forskellige tykkelser.
Nedstopperen er delt i 3, hvilket gør det let at snitte både store og små grøntsager og frugter i helt rene, pæne og præcise skiver hvad enten der er tale om hårde eller bløde frugter eller grøntsager – ja selv hårdkogte æg kan KitchenAids nye foodprocessor skære i skiver. Skal du rive grøntsager til råkost, følger der en snitte skive med som er vendbar. Den river groft på den ene side og fint på den anden.
Med til den nye KitchenAid foodprocessor får du alt det tilbehør du har brug for. KitchenAid foodprocessor kommer med to arbejdsskåle som bruges og opbevares inden i hinanden – det er gennemtænkt og pladsbesparende. Den store skål rummer 3,1 l. og den lidt mindre er på 950 ml. Til begge skåle følger kniv med. Skålene har ergonomisk håndtag. Låget har 100 % tæt silikonepakning som betyder at alle dine ingredienser bliver i skålen når du kører med maskinen. Ingen dele indeholder BPA (fællesbetegnelsen for de stoffer som er mistænkte for at være hormonforstyrrende).
Foruden snitte og riveplade får du også dejkrog, piskeris og skarpe knive med for at fuldende en moderne køkkenmaskine.

  • Alt tilbehøret leveres i en smart og praktisk opbevaringsboks.
  • 300 W
  • H: 41,5 x B: 28 x D: 22,7 cm.
  • 3 års garanti.
  • Ca. 1 uges leveringstid.

Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Samlet

Kasse

Nyhedsbrev

Producenter