Claus Holm Sous vide med vakuumpakker. Se fuld størrelse

Claus Holm Sous vide med vakuumpakker.

Gør de professionelle kokke kunsten efter med en Sous Vide.

Flere detaljer

2 499,00 kr

Tilbud Tilbud!

-500,00 kr

2 999,00 kr

Med en Sous Vide tilbereder man retter under kontroleret temperatur og over lang tid. I princippet kan man sætte maden over inden man tager hjemmefra og vende tilbage til færdig mad. I en Sous vide kan du tilberede kød, fisk, grøntsager med mere  - alt er tilberedt perfekt hver gang. Smag, vitaminer, næringsstoffer, saft og kraft - det hele bevares perfekt med en Sous Vide teknikken. Man tilbereder maden i vacumpakkede poser i et vandbad ved lav temperatur der er let at kontrolerer så man opnår det perfekte resultat hver gang.

Hvis man synes, kan man købe stort ind, vakumerer det i passende portioner og opbevare det i køleskab eller fryser til det skal bruges.

  • 1300 W
  • Inklusiv vakumeringsmaskine og poser i forskellige størrelser.
  • Inklusiv opskrifter.
  • Op til 99 grader med 0,1 grads interval.
  • Timer fra 0 til 99 timer og 59 min.
  • Indbygget alarm for tid og temperatur.
  • Sikkerhedssensor der slukker for maskinen hvis der er for lidt vand i beholderen.

 

 

Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Samlet

Kasse

Nyhedsbrev

Producenter