Gastrolux stegepande. Se fuld størrelse

Gastrolux stegepande.

Gastrolux stegepande der virker på alle typer komfur.

Flere detaljer

649,00 kr

Gastrolux stegepander er danske pander produceret i Danmark. Gastromax er kvalitet, viden og grundighed når det fungerer bedst. Gastrulux er kvalitets produkter som tåler at blive brugt i årevis hvad enten det er i køkkenet derhjemme eller i professionel sammenhæng. Gastrolux lever fuldt ud op til krav om både kvalitet og funktionalitet.
Gastrolux er 100 % dansk kvalitet der er baseret på 40 års viden og håndværksmæssig erfaring. Gastrolux stegepander er fremstillet af kvalitetsmaterialer.
Gastrolux stegepander har en meget stærk og robust BIOTAN overfladebelægning som er fremstillet af biomineraler. Gastrolux stegepander har en helt imponerende slip let effekt som bliver ved med at holde i årevis. På Gastrolux kan man stege helt uden fedtstof eller med meget lidt olie/smør.
Gastrolux stegepander er fremstillet i en højkvalitets aluminiumslegering. Aluminium leder varmen 7 gange hurtigere end en stålpande. Bunden er 8 mm. tyk og bliver ikke skæv, selv efter flere års brug.
Alle Gastrolux pander har et unikt produktionsnummer som stemples i bunden af panden efter sidste produktionskontrol. 24 cm i diameter.


• Håndtag og knoppen på låget tåler op til 240 grader.
• Håndtaget løsner sig ikke.
• Bunden er formstabil, slår sig ikke, har optimal varmefordeling og måler hele 8 mm. i tykkelsen
• Bedst i test i tyske Stiftung Warentest 1/2008
• Godkendt af Teknologisk Institut til fødevarebrug.
• Ingen materialer der er mistænkte for at være hormonforstyrrende. Ingen PFOA og PFOS.
• Virker på alle typer komfur – også induktion.

Vask din Gastrolux stegepande op i hånden med varmt vand og sæbe. Brug ikke skarpe metalredskaber på din Gastrolux stegepande

 

.

Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Samlet

Kasse

Nyhedsbrev

Producenter