KAI Shun Classic Se fuld størrelse

KAI Shun Classic kniv med luftskær.

Kokkekniv med luftskær fra KAI Shun Classic serien. DM-0747.

Flere detaljer

1 699,00 kr

KAI Shun serien har en kerne af V-gold-10 stål som er ekstraordinær hårdt (1.0% carbon, 1.5% cobalt, and 61 ± 1 HRC) og er således usammenlignende med alle andre knive hvad angår skarphed og på grund af det store kulstofindhold bliver de ved at være skarpe meget længe.
Alle KAI Shun Japanske knive har et ergonomisk designet håndtag som er formet som en kastanie og ligger perfekt i hånden. Håndtaget er i pakkawood. Det er damascerede knive med 32 lag stål som giver et ubeskriveligt smukt knivsblad.
De har fantastiske skæreegenskaber, en fuldendt finish og er utrolig smukke. Professionelle kokke verden over bruger dem såvel som ambitiøse amatørkokke. Det helt rigtige valg til dem hvor funktionalitet, æstetik, kvalitet og udførelse er et must.
Denne kokkekniv har det man kalder luftskær sóm er ganske lette fordybninger i knivsbladet. Det afhjælper, at bl.a. madvarerne ikke hænger fast på knivbladet. Knivbladet måler 15 cm. og håndtaget 11,2 cm. En lækker allround kniv som er virkelig anvendelig til både kød og grøntsager. Ikke for stor og ikke for lille men lige tilpas til både kvinder og mænd.

Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Samlet

Kasse

Nyhedsbrev

Producenter