Horredsmattan gulvtæppe og måtte i plastik. Sand

299,00 kr.
Inkl. moms
Home

Praktisk gulvtæppe og måtte som kan vaskes i vaskemaskinen.

Størrelse
Antal
 

Sikker betaling

 

Sikker forsendelse

 

Byt eller penge retur

Svenske Horredsmattan har fremstillet gulvtæpper siden 1956. 

Disse håndvævede gulvtæpper er i plastik og er alle håndvævet i Sverige. De er i meget høj kvalitet som ligger helt plant og fast på alle typer gulve. 

Det fine plastik gulvtæppe kan ligge ude hele året og er super fint indendørs. F.eks. i køkkenet, i en entré, i fyrrummet - ja, i alle hjemmets rum. De giver en lækker blød fornemmelse og er også perfekte som støjdæmper og hvis man har problemer med akustikken. 

Et Horredsmattan plastik gulvtæppe kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader men man kommer også rigtig langt med en opvredet  klud eller i brusekabinen og med haveslangen. 

Vi har altid flere Horredsmattan liggende på gulvet i butikken og de kommer i vaskemaskinen når de trænger. Et lå her i 8 år. Vi regnede ud, at men den trafik der er i butikken så svarer det til at tæppet var ca. 80 år i et hjem med almindelig trafik i et køkken. Vi havde det i vaskemaskinen ca. 1 gang om måneden i de 8 år = 100 gange!!!

Et plastik gulvtæppe fra Horredsmattan kan også ligge på altanen eller på terrassen hele året rundt. Da de kan tåle at blive våde er de også perfekte på badeværelset. 

Vi bestiller gerne hjem i andre størrelser. De fås op til 450 cm. og som store gulvtæpper.

  • Håndvævet i Sverige.
  • Plastik og polyester.
  • Ingen Phthalater
  • Allergivenlige, samler ikke støv op 
  • Kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader.
  • 70 cm. bred.
  • Vi bestiller gerne hjem i andre str.

Relaterede varer

(Der er 32 andre varer i denne kategori)