• På tilbud!
  • -500,00 kr.

KitchenAid foodprocessor. Nyhed. Flere farver. TILBUD

1.499,00 kr.
1.999,00 kr.
Spar 500,00 kr.
Inkl. moms
KitchenAid.

Multifunktionel foodprocessor, der klarer det hele.

Farve
Antal
 

Sikker betaling

 

Sikker forsendelse

 

Byt eller penge retur

Amerikanske KitchenAid har forsynet hele verden med skønne køkkenmaskiner i 100 år. Dette er en helt ny foodprocessor som passer rigtig godt til alle der ikke har brug for at lave de helt store portioner i hverdagen. Med bare 19,5 cm, i diameter og kun 42 cm. i højden, så fylder den mindre end de fleste gode blendere, på køkkenbordet eller i skabet. Den lille foodprocessor kan hakke, ælte, piske, rive, snitte, purerer og blende. Skålen kan rumme 2,1 l. og alt tilbehør opbevarers i skålen når den ikke er i brug så det ikke optager unødig plads. Vil man ikke have den stående fremme, så er den let at flytte ind i skabet eller ned i skuffen. Skålen sættes let på maskinen. Den skal hverken klikkes, drejes eller falde i hak, Låget hængsles let på skålen og er let at afmonterer igen. Alle løse dele til den nye foodprocessor kan vaske i opvaskemaskinen. Den passer helt perfekt til den lille familie, til singlen eller til det lille køkken hvor pladsen er knap.

Med til den nye KitchenAid foodprocessor får du alt det tilbehør du har brug for til alle de daglige opgaver med at snitte, hakke, ælte, piske, blende og rive.

Ingen dele indeholder BPA eller andre stoffer der er mistænkte for at være kræftfremkalende eller hormonforstyrende.

Skålen rummer 2,1 l. Den sættes let på maskinen. Den tåler opvaskemaskine. Låget hængsles på skålen og er let at afmonterer igen. Nedstopperen er delt i 2 dele, hvilket gør det let at snitte både store og små grøntsager og fruget i helt rene, pæne og præcise skiver hvad enten der er tale om hårde eller bløde frugter og grøntsager. Det er muligt at fylde maskinen gennem det lille hul mens maskinen arbejder. Den lille del af nedstopperen har et lille hul i bunden så man kan tilsætte olie i en fin strøm. Det hele tåler opvaskemaskine.

Der følger 2 snitteplader med til den nye foodprocessor. Den ene kan vendes så man kan rive på den ene side og snitte 4 mm. tykke skiver af bløde og hårde frugter og grøntsager. På den anden side er der rivejern, ligeledes til frugt og grøntsager, chokolade, ost med mere. Rustfrit stål der tåler opvaskemaskine.

Den anden snitteplade kan skære frugt og grønt i 6 mm. tykke skiver. Rustfrit stål der tåler opvaskemaskine.

Kniv i rustfrit stål kan blende alle former for grøntsager, frugt, nødder, chokolade ost med mere. Du kan lave humus, sauce, pure, pesto, salsa, blende supper, tykke og tynde deje og meget meget mere. Den tåler opvaskemaskine.

Dejkrog til gærdeje. Den kan fyldes med 750 ml. mel for at opnå det perfekte resultat. Den kan vaskes i opvaskemaskinen.

  • 250 W
  • 19 x 42 cm.
  • 2 års garanti.
  • Alle løse dele kan vaske i opvaskemaskinen.
  • 3 led oplyste hastigheder.
  • Vælg mellem mat sort og cremefarvet.
Ny

Relaterede varer

(Der er 14 andre varer i denne kategori)