KitchenAid foodprocessor. Se fuld størrelse

KitchenAid foodprocessor.

Ny stor KitchenAid foodprocessor.

Flere detaljer

5 399,00 kr

KitchenAids nye Artisan foodprocessor er i en kategori helt for sig selv. En professionel foodprocessor der fungerer optimalt til alle hjemmets opgaver, hvad enten der skal snittes, blendes, piskes eller røres.
Den nye KitchenAid foodprocessor har 3 arbejdsskåle. Den største på hele 4 l. Alle 3 skåle opbevares på maskinen inden i hinanden og fylder ikke unødigt hverken når maskinen bruges eller den ikke er i brug. Skålene er alle forsynet med silikonepakning og 100 % tætte. Skålene rummer henholdsvis 1 l., 2,4 l. og 4 l. Skålene indeholder ikke BPA som er en fællesbetegnelse for stoffer der er mistænkte for at være hormonforstyrrende så som ftalater og tungmetaller.
 
Den nye KitchenAid Artisan foodprocessor er forsynet med et helt nyt, patenteret Exactslice system der betyder at du kan snitte grøntsager i skiver i præcis den tykkelse du har lyst mellem 1 og 6 mm. til og oven i købet at ændre tykkelsen undervejs uden at stoppe maskinen først ved helt enkelt at skyde justeringsknappen foran på maskinen frem og tilbage. Sammen med den 3 delte nedstopper, der styrer dine frugter og grøntsager på en helt ny og præcis måde, kan du få smukke og ensartede skiver, hvad enten det er gulerødder, squash, æg eller tomater du skal skære i skiver. Det betyder at du kun har brug for en skive til at snitte skiver med til din KitchenAid foodprocessoren – det er smart.
Som tilbehør kommer også en metalskive der river frugt og grøntsager. Den river fint på den ene side og groft på den anden. Snitteskiverne er superskarpe og snitter såvel bløde frugter som hårde grøntsager uden problemer.
Der følger også et sæt med til at snitte i tern med. Med det sæt bliver det let at snitte til bagte rodfrugter, frugtsalat eller ost til salaten. Maskinen kan naturligvis også blende – også isterninger og frosne bær.
Til den nye KitchenAid Artisan foodprocessor følger alt det tilbehør man har brug for med, hvad enten man er professionel eller man skal bruge den hjemme i husholdningen. Dejkrog og piskeris til at ælte og piske med. Både dej og fars. Den er også forsynet med citruspresser. Det hele får man i en praktisk boks i klart plast.

  • KitchenAid Artisan foodprocessor er forsynet med en meget stærk og støjsvag induktions motor der er skabt til at køre time efter time.
  • Der gives 12 års garanti på motoren og 3 års garanti på alle løsdele.
  • Maskinen er fremstillet i formstøbt metal.
  • 3 skåle.
  • Ca. 1 uges leveringstid.

Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Samlet

Kasse

Nyhedsbrev

Producenter