KitchenAid stavblender. TILBUD. Se fuld størrelse

KitchenAid stavblender. Flere farver. TILBUD

Ny stavblender fra KitchenAid med meget tilbehør.

Flere detaljer

1 499,00 kr

Tilbud Tilbud!

-500,00 kr

1 999,00 kr

KitchenAid er kendte verden over for at producerer produkter af meget høj kvalitet og nu kom KitchenAid endelig med en skøn stavblender – og hvilken vidundermaskine. Der følger alt det tilbehør med til KitchenAids nye stavblender som man kan drømme om. Det hele leveres i en smart opbevaringskuffert så der er styr på stavblenderen og tilbehøret når den ikke er i brug. KitchenAid nye stavblender kan både knuse is og frosne bær til drinks og smoothies og skumme mælk til din cappuccino, hakke kød, fremtrylle lækker pesto, blende suppe, piske flødeskum og meget, meget mere. 
Den nye KitchenAid stavblender er en meget effektiv og kraftfuld stavblender som er let, enkel, støvsvag og dejlig at bruge. Den har 5 hastigheder og blender, hakker, knuser, purerer og skummer som en drøm.
Stavblenderen leveres med 3 forskellige, og meget skarpe blenderknive i rustfrit stål til en hvilken som helst blende, hakke, piske eller blande opgave. Multifunktionskniv, en s-kniv og en skummeskive. Det er let og hurtigt at skifte mellem de forskellige knive.
Med til denne stavblender får man også 1 normal arm på 20 cm. og en lang blenderarm på 33 cm. så stavblenderen også kan bruges i ekstra dybe gryder og skåle. De 2 arme er lette at skifte mellem med det unikke ”twist-lock” system.
Den nye stavblender har en aftagelig beskyttelseshætte til blenderkniven så gryder med belægning ikke ridses når der f.eks. blendes suppe direkte i gryden.
Et piskeris som effektivt og hurtigt pisker alt fra mayonnaise og æggehvider til chokolademousse og flødeskum.
1 kande på 1 l. med måleangivelser og tætsluttende låg.
1 minihakker med en kapacitet på 600 ml. til at hakke løg, urter grøntsager og nødder i.
Begge kander er naturligvis fri for BPA (som er fællesbetegnelsen for de forskellige stoffer der er mistænkte for at være hormonforstyrrende så som tungmetaller og ftalater)

  • Let at rengøre.
  • Kraftig og yderst effektiv DC motor. 180 watt
  • 2 års garanti.

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Forrige
Næste

Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Samlet

Kasse

Nyhedsbrev

Producenter