KitchenAid røremaskine. Se fuld størrelse

KitchenAid røremaskine Artisan.

KitchenAid røremaskine med 5 års dansk garanti. Mange farver at vælge mellem.

Flere detaljer

4 499,00 kr

KitchenAids røremaskine har fået flere design-priser og er udstillet på Museum of Modern Art i New York og San Francisco.

Det er en køkkenmaskine af suveræn kvalitet med en gennemsnitlig levetid på 30 år. Den har en 300 watt direkte transmissions-motor med 10 hastigheder, og et unikt røresystem. Tandhjul af metal, en stærk DC motor og transmissionsmotoren i kombination betyder at 300 wat er alt rigeligt til at give en stærk og stabil maskine. Mange tror fejlagtigt at jo flere watt en motor har jo stærkere er maskinen. Det er ikke rigtigt og det svarer til at jo mere benzin en bil bruger jo bedre bil er det. Watt fortæller hvor meget strøm maskinen bruger når den er max belastet. En KitchenAid røremaskine bruger 60 watt når den rører en almindelig brøddej så der er lang vej op til 300 watt. Set i det lys, er vi interesseret i en maskine der bruger mindst muligt strøm men som selvfølgelig skal kunne gøre arbejdet godt og det kan KitchenAid røremaskinen.

Inkl. Stor arbejdsskål i rustfrit stål på 4,8 l. Skærm så man kan hælde ingredienser i mens maskinen arbejder. Fladpiskeris til f.eks. fars og kagedej. Ballonpiskeris til f.eks. flødeskum eller andet der skal piskes luft i og dejkrog til brøddej. emmers.dk er autoriseret Kitchen Aid forhandler og derfor er der naturligvis 5 års dansk reklamationsret på maskinerne. Vi er lagerførende i sort, rød, creme og rustik sort. Alle andre farver bestilles gerne hjem, regn med ca. 5 hverdage. Frosted pearl med mat glasskål i stedet for skål i rustfrit stål.

Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Samlet

Kasse

Nyhedsbrev

Producenter