• På tilbud!
  • -500,00 kr.

Claus Holm Sous vide med vakuumpakker.

2.499,00 kr.
2.999,00 kr.
Spar 500,00 kr.
Inkl. moms
Køkkentøj

Gør de professionelle kokke kunsten efter med en Sous Vide.

Antal
 

Sikker betaling

 

Sikker forsendelse

 

Byt eller penge retur

Med en Sous Vide tilbereder man retter under kontroleret temperatur og over lang tid. I princippet kan man sætte maden over inden man tager hjemmefra og vende tilbage til færdig mad. I en Sous vide kan du tilberede kød, fisk, grøntsager med mere  - alt er tilberedt perfekt hver gang. Smag, vitaminer, næringsstoffer, saft og kraft - det hele bevares perfekt med en Sous Vide teknikken. Man tilbereder maden i vacumpakkede poser i et vandbad ved lav temperatur der er let at kontrolerer så man opnår det perfekte resultat hver gang.

Hvis man synes, kan man købe stort ind, vakumerer det i passende portioner og opbevare det i køleskab eller fryser til det skal bruges.

  • 1300 W
  • Inklusiv vakumeringsmaskine og poser i forskellige størrelser.
  • Inklusiv opskrifter.
  • Op til 99 grader med 0,1 grads interval.
  • Timer fra 0 til 99 timer og 59 min.
  • Indbygget alarm for tid og temperatur.
  • Sikkerhedssensor der slukker for maskinen hvis der er for lidt vand i beholderen.

 

 

Ny

Relaterede varer

(Der er 32 andre varer i denne kategori)