• På tilbud!
  • -500,00 kr.

Bamix stavblender De Luxe.

1.499,00 kr.
1.999,00 kr.
Spar 500,00 kr.
Inkl. moms
Maskiner

Bamix stavblender, testvinder igen og igen og .........

Antal
 

Sikker betaling

 

Sikker forsendelse

 

Byt eller penge retur

Bamix siges at være verdens bedste håndblender. Bamix er en fantastisk schweizisk kvalitet,
som er designet allerede i 1954 og har i den originale udgave været solgt i mere end 40 år i over 7 millioner eksemplarer fordi den er alsidig, praktisk i brug og let at rengøre. Bamix blenderen er i 1995 blevet gjort mere tidssvarende og efter mange år, hvor den ikke har været solgt på
det danske marked er denne tryllestav af en blender nu tilbage. Og trylle kan den stadigvæk. F.eks. kan den på et øjeblik piske skummetmælk op så det får flødeskumskonsistens eller røre den lækrest hjemmelavede ayoli på få sekunder. Snitte grøntsager, blende suppe, nødder og is til sunde og lækre smooties. Med andre ord kan den lave mirakler ude i de små hjem så som blende, piske, rive, skumme, skære, røre, purere, kværne, hakke og blande. Den er stærk som en okse og nærmest uopslidelig. Med et ekstra tilbehør kan Bamix
blendere forvandles til en foodprocessor. Den er bygget til overbelastning og er testet til at kan køre uafbrudt i 5 min. Alle Bamixmodeller kan repareres og serviceres da de er skruet sammen og ikke limet eller svejset. Bamix-motor er elektronisk balanceret = ingen vibrationer = længere levetid = lavt lydniveau. På Bamix er skærehovedet lavet af korrosionsfri aluminium og man kan med lethed udskifte værktøjet efter behov og eksempelvis piske, skumme, skære, multiværktøj til is og frosne ingredienser og meget mere.
Aluminium og rustfri stål optager ikke farve og smag fra eksempelvis gulerødder, rødbeder, krydderier etc. Aluminium og rustfrit stål er nemt at rengøre og kan bruges direkte ned i varme gryder etc. Bamix har sin egen fangrupper på facebook. www.facebook.com. Hvis du skriver Bamix i søgefeltet på din Facebook side, finder du Bamix of Switzerland fangruppe. Her kan der udveksles idéer, opskrifter og videos med mere. Til de luxe 160 w. får man de 3 arbejdsknive som bruges til at blende, piske og purerer med, en holder så den kan hænges på vægen eller stå på køkkenbordet og en grinder som er en minnihakker til at hakke nødder, løg, lave pesto i og meget andet. Som ekstratilbehør fås f.eks. Bamix slicesy. Med den forvandler stavblenderen sig til en foodprocessor. Vi har f.eks. set Gordon Ramsy, Lene Hanson, Anne Hjernøe og Kromann bruger den i deres madprogrammer. Alle kan de ikke lade være med at lade en bemærkning falde om hvor fantastisk den er. Endnu en fordel ved Bamix blendere er, at alle blendere er grønne. Rent faktisk blev Bamix født for mere end 50 år siden, som en meget Co2 skånsom blender. Bamix spinner med utrolig få watt i meget kort tid, når den dagligt skaber mirakler i millioner af køkkener verden over.
1954 var lang tid før der kom den fokus på Co2 og klima som vi oplever i dag, men hvor svært kan det være?
Hver eneste blender er blevet håndbygget lige siden på en lille fabrik i de Schweiziske alper, med køer græssende
lige uden for vinduerne, så bjældernes klang kan høres langt ind i fabrikshallen uden at blive overdøvet af støjen fra de dusinvis af blendere, der kører på den obligatoriske 10 minutters test inden de forlader fabrikken.Der er livstids motor garanti på Bamix blendere. Når en kunde går ud af vores butik med en Bamix stavblender, plejer vi at sige "Tillykke med din nye blender" Vi mener Bamix er det bedste valg.

  • 180 watt,
  • livstids motor garanti
  • Inklusiv 3 knive.
  • Inklusiv minihakker.
  • Inklusiv holder til opbevaring.
Ny

Relaterede varer

(Der er 9 andre varer i denne kategori)