Mill og Mortar karry. Økologisk Kandyan Curry. Karry.

55,00 kr.
Inkl. moms

Mill og Mortar Kandyan Curry. Økologisk karry fra Sri Lanka.

Antal
 

Sikker betaling

 

Sikker forsendelse

 

Byt eller penge retur

Aromatisk karry, Mill og Mortars egen blanding af Sri Lanka krydderier
Beskrivelse:
KANDYAN CURRY består af alt det bedste fra sri Lankanske krydderihaver, hvor krydderierne dyrkes efter bæredygtige principper. Karry ("Kari") betyder faktisk sovs med grønsager) på klassisk tamilsk, og det er sådan, vi oftest bruger den både i det nationale og det internationale køkken. Vi har lagt vægt på en varm og aromatisk krydring, der giver bid og fylde til dine karryretter uden at være brændende.

Mill og Mortars karry indeholder koriander, fennikelfrø, sort peber, spidskommen, ingefær, kardemomme, nelliker, Ceylonkanel og karryblade.

Karry må gerne svitses kort i meget varm olie, inden de øvrige ingredienser tilsættes. Smag gerne dine karryretter til med salt og lidt sukker for at få nuancerne i krydderierne frem.

Det siges, at hver husholdning i Sri Lanka har sin egen karry, der afstemmes efter familiens smag og de tilgængelige krydderiafgrøder. I det asiatiske køkken svitses karry i olie, før de øvrige ingredienser tilsættes. Er du til stærkere karry, så bland lidt chilipulver i karryen før den tilsættes.

  • 50 g.
  • Økologisk.
Ny

Relaterede varer

(Der er 32 andre varer i denne kategori)