Gefu Rapido. Grøntsags og frugtsnitter. Se fuld størrelse

Gefu Rapido. Grøntsags og frugtsnitter.

Hak, snit og split i en håndevending.

Flere detaljer

199,00 kr

Tilbud Tilbud!

-50,00 kr

249,00 kr

Kampen om pladsen i køkkenskabet er hård, men her kommer en nyhed fra tyske Gefu der absolut fortjener at blive inviteret indenfor fordi den er smart, multifunktionel og kompakt.

Snit hurtigt - uden fare for fingrene.

Slicer Rapido løser enkelt og effektivt udfordirngen med at holde styr på skalotteløg, champignon, radisser og andre små, glatte råvarer, når de skal snittes fint og præcist. Til for eksempel thaimad er det vigtigt, at alle råvarer er fint og præcist snittet i lige store stykker, så de præsenterer sig flot og tilberedes ensartet. Her er Gefu slicer Rapido den perfekte hjælper.

Læg champignon, skalotteløg eller andre mindre grøntsager på et spækbræt, fjern den sorte bund og pres Rapido ned over råvarerne. De japanske knivblade i beholderens bund snitter straks grøntsagerne i smalle skiver, der samles i beholderen, klar til at hælde i wok-gryden, salatskålen eller frikasseen. Voila, super-nemt og fingrene kommer aldrig i nærheden af de skarpe knive. Når du sætter Rapido tilbage på den sorte bund, renses knivene automatisk for eventueller grøntsagsrester.

Tip:

Gefu Slicer Rapido er også helt perfekt til at snitte sommerens mange friske bær og frugter. Jordbærrene til lagkagen eller tærten bliver snittet perfekt i en ruf - og det samme gælder agurkeskiver og tomater til salatskålen.

  • Rustfrit stål, japanske stålklinger og plast.
  • Snitter i 2 mm. tykke skiver.
  • Tåler opvaskemaskine.
  • 5 års garanti.

 

Kunder, der købte denne vare, købte også:

  • Alfi termokande Juwel blank.

    Alfi...


    Klassisk termokande fra tyske Alfi.

Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Samlet

Kasse

Nyhedsbrev

Producenter