Opinel sæt med 4 knive.

299,00 kr.
Inkl. moms
Skære og rive

Her er knivsættet til alle de små skrælle og snitte opgaver.

Antal
 

Sikker betaling

 

Sikker forsendelse

 

Byt eller penge retur

Opinel er fransk og de har lavet kvalitetsknive siden 1890. I dette sæt får du 3 knive og 1 skræller, så har du alt hvad du skal burge til snitte og skrælle opgaver i køkkenet. Kniven med det savtakkede skær er virkelig god til tomater, pølse, hårde oste og alle de andre skæreopgaver der kræver en god og skarp kniv. Kniven med det krumme knivblad er fremragende til alle de opgaver der holdes i hånden. Kernehuset der skal ud af æble eller pære båden, toppen på radissen, roden af svampen og meget mere. Den helt almindelige urtekniv er uundværlig til at snitte og skære med - kartofler, agurk, frugt, peberfrugter, tomater, svampe med mere. Skrælleren har 2 vejs skære og kan bruges af højrehåndet såvel som venstrehåndet ligesom man kan skrælle væk fra sig selv og ind mod sig selv med den. Den er virkelig skarp og en drøm at skrælle med hvad enten det gælder gulerødder, kartofler, selleri eller ............ En virkelig god "flytte hjemmefra" gave eller til dig der ønsker en opgradering af det du allerede har. Et sæt der er skarpt i mange, mange år.

4 knive i æsken.

  • Kniv med savtakket skær: 19 cm.
  • Urtekniv: 19 cm.
  • Kniv med buet skær: 19 cm.
  • Skrællekniv: 15 cm.

 

 

Sættet over dem alle. Perfekt til indflyttergave eller til den der bare skal opgradere sit nuværende udstyr. Knivene er lette og stærke, og med deres fine farver er de en elegant tilføjelse til ethvert køkken. Vælg mellem seks forskellige farvekombinationer. 

Disse knive kan vaskes i opvaskemaskinen, men håndvask anbefales for længere levetid. 

Mål: Klassisk urtekniv: 19 cm • Takket tomatkniv: 19 cm • Buet kniv: 19 cm • Skræller: 15,24 cm

Opinel er et traditionsrigt firma, der har fremstillet de legendariske foldeknive, og som er kendt og elsket verden over, i mere end 125 år. I dag laver Opinel også helt fantastiske urte- og køkkenknive, svampeknive, østersknive og andre specialknive til både børn og voksne. Alle knive bliver håndlavet i Frankrig på Opinels egen fabrik, og produktionen er certificeret (ISO14001). Opinel har modtaget adskillige priser for både design, miljøvenlig produktion og emballage.

Ny

Relaterede varer

(Der er 32 andre varer i denne kategori)