Lav strimler og stave af grøntsager med et juliennejern.
Juliennejern fra Satake. Julienne skærer. 2 mm.
Lav strimler og stave af grøntsager med et juliennejern.
Sikker betaling
Sikker forsendelse
Byt eller penge retur
Nu kan du snitte de lækreste fingerlange, tændstiktynde og sprøde grøntsagsstrimler - også kaldet julienne - hurtigt og uden risiko for, at kniven smutter og snitter de forkerte gulerødder.
Den praktiske julienne-høvl minder om en kartoffelskræller kombineret med et rivejern. Blot er der den væsentlige forskel, at julienne-høvlen i modsætning til rivejernet giver strimler, der er lidt tykkere - og dermed sprødere - end dem, som rivejernet leverer. Du bestemmer i øvrigt selv tykkelsen på dine grøntsagsstrimler ved at ændre den vinkel, du holder julienne-høvlen i.
Julienne kan laves af mange slags grøntsager, fx af rodfrugter som gulerødder, selleri, porrer og løg. Strimlerne er oplagte i en frisk salat på en lun sommeraften, eller de kan bruges i wokretter, hvor du ønsker at bevare grøntsagernes spændstighed. Eller du kan ganske enkelt drysse dem med lidt salt og dampe dem et kort øjeblik i smør. Et både lækkert og dekorativt tilbehør til mange retter.
- Bruges til rodfrugter, ingefær, agurk, citronskal og meget andet.
- Let og hurtig at bruge.
- Tåler opvaskemaskine.
- 10 års garanti.
- Strimler ca. 2 mm. brede.
- Kan bruges af højre og venstrehåndet.
- Titanium belagt skær der holder skarpheden.