Horredsmattan plastik gulvtæppe og dørmåtte.

299,00 kr.
Inkl. moms
Boligen

Fantastisk gulvtæppe i plastik som kan vaskes i vaskemaskinen.

Størrelse
Antal
 

Sikker betaling

 

Sikker forsendelse

 

Byt eller penge retur

Det skønne gulvtæppe fra Horredsmattan er håndvævet i Sverige og kan vaskes i vaskemaskinen. 

Et plastik gulvtæppe fra Horredsmattan kan ligge inde såvel som ude. Det betyder at de kan hygge på altanen og tarassen hele året. Da de kan tåle at blive våde er de også helt perfekte som en bademåtte på et badeværelse.

Har man brug for et tæppe i køkkenet for at skåne gulvet og for at have noget blødt og lunt at stå på så er et Horredsmattan gulvtæppe et rigtig godt valg. Spilder man på det så vender man det enten om, tørre det af eller vasker det i vaskemaskinen.

Horredsmattan gulvtæppe ligger plant og fast på gulvet uanset om det er trægulv, klinker eller linoleumsgulve.

Eftersom tæpperne produceres i Sverige og ikke transporteres hele vejen rundt om jorden sammen med den høje kvalitet der holder i mange, mange år så kalder vi et Horredsmattan gulvtæppe et miljørigtigt og bæredygtigt valg.   

Vi får tit spørgsmålet om det er fremstillet i genbrugsplast. Det er det ikke da der bruges rigtig mange kemikalier til at gøre plastik blød og medgørlig så der kan væves af den. Det giver ingen mening. Til gengæld bruges alle restprodukterne af en anden tæppefabrik i Sverige som laver skrid underlag til gulvtæpper. 

Ring eller skriv gerne til os på info@emmers.dk eller på 42 95 25 35 Vi har mange flere modeller, str. og farver i butikken end vi har her på hjemmesiden. Vi har også et stort udvalg af Pappelina tæpper. Ønsker du en model som vi ikke har på lager så bestiller vi den meget gerne hjem til dig.

  • Kan vaskes i vaskemaskinen.
  • Kan ligge ude hele året.
  • Kan tåle vand og er derfor perfekt som bademåtte til et badeværelse.
  • Håndvævet i Sverige.
  • Fremstillet i plastik.
  • Husk at vælge den rigtige størrelse i menuen.
  • Plastik måtte og gulvtæppe fra svenske Horredsmattan.

Relaterede varer

(Der er 32 andre varer i denne kategori)