Rösle hvidløgspresser.

499,00 kr.
Inkl. moms
Køkkentøj

Verdens bedste hvidløgspresser.

Antal
 

Sikker betaling

 

Sikker forsendelse

 

Byt eller penge retur

Det er selvfølgelig  lidt af et postulat når vi udråber Rösle hvidløgspresser som intet mindre end verdens bedste hvidløgspresser.

Når vi gør det, så er det fordi Rösle hvidløgspresser vinder alle tests i hele verden og har gjort det i mange, mange år. Uanset hvilke andre hvidløgspressere der er med i testen så vinder Rösle hvidløgspresser altid!

Rösle hvidløgspresser har netop igen vundet bedst i test igen. Denne gang i Politiken da de testede 10 forskellige hvidløgspressere. Det er kun 1 blandt mange tests hvor den er kommet ud på en suveræn første plads. Uanset hvor i verden der testes hvidløgspressere så klarer Rösle hvidløgspresser sig altid bedst hvis den er med i testen

Rösle hvidløgspresser er en helt fantastisk hvidløgspresser der er supernem at bruge. 

Pres med skræl på og bliv fri for besværet med at pille hvidløgsfed og ildelugtende fingre. Hvidløgspresseren presser så hårdt - uden brug af kræfter at det er unødvendigt at pille feddene først.

Hvidløgspresseren er udstyret med 57 kegleformede huller hvilket betyder at den er fantastisk let at rengøre - der sætter sig aldrig hvidløg i hullerne! Du skylder den ganske enkelt under rindende vand, og alle rester skylles væk på et øjeblik.

Den tåler naturligvis også opvaskemaskinen.

Verdens bedste hvidløgspresser og nok også verdens dyreste hvidløgspresser som er alle pengene værd :0)

  • Tåler opvaskemaskine.
  • Rustfrit stål.
  • Let at gøre ren.
  • Kan presse med og uden skræl.
  • Altid bedst i test.
  • 20 års garanti
  • Rösle hvidløgspresser bedst i test.
Ny

Relaterede varer

(Der er 32 andre varer i denne kategori)