Hævekurv i pileflet.
Hævekurv til at efterhæve brød i.
Sikker betaling
Sikker forsendelse
Byt eller penge retur
En hævekurv som nogen også kalder en bagekurv, bruges under anden hævning og hjælper brødet med at hæve opad og giver samtidig brødet en smuk form og en rustik og imponerende skorpe.
En hævekurv giver luft til din dej giver din brøddej mulighed for at hæve optimalt. Det giver et lækker, luftigt og sprødt resultat.
Du drysser din hævekurv grundigt og gavmildt med mel inden dejen lægges i din hævekurv.
Når brødet er færdig hævet vendes det forsigtigt ud på bagepladen eller direkte i ovnen på din bagesten.
Normalt børstes hævekurven blot af efter brug, men skulle man have behov for at vaske hævekurven af, gøres det med lunkent vand og en blød børste. Sørg for at den tørrer helt bagefter.
Opbevar altid din hævekurv et tørt sted når den ikke er i brug.
Hævekurven er også rigtig sød som en flettet brødkurv.
- Brug ikke sæbe.
- Børstes ren med en børste.
- Lufttørres og opbevares derefter tørt.
- Lille: 25 cm.
- Stor: 30 cm.
- Hævekurv i flettet pil.