Japansk julienne jern.
Lav fine strimler og stave af grøntsager med et julienne jern.
Sikker betaling
Sikker forsendelse
Byt eller penge retur
Nu kan du snitte de lækreste fingerlange, tændstiktynde og sprøde grøntsagsstrimler - også kaldet julienne - hurtigt og uden risiko for, at kniven smutter og snitter de forkerte gulerødder.
Den praktiske julienne jern minder om en kartoffelskræller kombineret med et rivejern. Blot er der den væsentlige forskel, at julienne jernet, i modsætning til rivejernet, giver strimler, der er lidt tykkere og længere, og dermed sprødere, end dem rivejernet leverer.
Du bestemmer i øvrigt selv tykkelsen på dine grøntsagsstrimler ved at ændre den vinkel, du holder dit julienne jern i.
Julienne kan laves af mange slags grøntsager, fx af rodfrugter som gulerødder, selleri, rødbeder, porrer og løg.
Strimlerne er oplagte i en frisk salat på en lun sommeraften, eller de kan bruges i wokretter, hvor du ønsker at bevare grøntsagernes spændstighed. Eller du kan ganske enkelt drysse dem med lidt salt og dampe dem et kort øjeblik i smør.
Det er et både lækkert og dekorativt tilbehør til mange retter.
- Julienne jern bruges til rodfrugter, ingefær, agurk, citronskal og meget andet.
- Let og hurtig at bruge.
- Tåler opvaskemaskine.
- 10 års skarpheds garanti.
- Strimler ca. 2 mm. brede.
- Kan bruges af højre og venstrehåndet.
- Titanium belagt skær der holder skarpheden.