Yaxell RAN japansk santoku kniv. Lille grøntsagskniv.
Den perfekte kniv når der skal snittes grøntsager.
Sikker betaling
Sikker forsendelse
Byt eller penge retur
En japansk grøntsagskniv kaldes en santoku og er typisk lidt kortere og bredere i spidsen end en traditionel kokkekniv. Det gør den perfekt at snitte grøntsager med da de rå grøntsager vil glide op ad knivbladet og lægge sig pænt på brættet hvorimod en kniv med et smalt knivblad vil grøntsagerne "springe" til alle sider.
Yaxell Ran serien er en af de mest prisvindende japanske knivserier i verden.
Den lækre Yaxell grøntsagskniv er smedet om kernestål i V10 gold stål i meget høj kvalitet med en hårdhed på 61 hvilket er hårdt stål i høj kvalitet. Det er kernestålet man skærer med og det der gør kniven ekstremt skarp, som holder den skarp i meget lang tid og som gør det let at slibe op igen.
Uden på kernestålet er alle de smukke lag lagt. Det er det som kaldes damasceret stål.
Håndtaget er fremstillet i et blandings materiale blandet af harpiks og træfiner som presses hårdt. Det kaldes Micarta. Micarta "bevæger" sig ikke når kniven bliver våd og tørre igen. Det betyder at der aldrig opstår sprækker hvor bakterier kan gro. Micarta både føles og ser ud som træ.
- Smedet efter 800 år gamle Damaskus smedemetoder.
- 69 lag Damaskus stål.
- Kernestål VG10
- Hårdhed 61 på Rockwell skalaen
- Bladlængde: 125 mm.
- Leveres i lækker æske.
- Vaskes af i hånden.
- Yaxell RAN Santoku japansk damasceret grøntsagskniv 36012.