Yaxell RAN japansk santoku kniv. Grøntsagskniv.

1.349,00 kr.
Inkl. moms
Skære og rive

Skøn japansk grøntsagskniv med luftskær.

Antal
 

Sikker betaling

 

Sikker forsendelse

 

Byt eller penge retur

Japanske Yaxell er verdensmestre i japanske knive i den højeste kvalitet. Denne Santoku grøntsagskniv med luftskær er fra Yaxell RAN serie som er den mest sælgende serie og den serie der har vundet flest internationale priser for kvalitet og design.

RAN serien består af 69 lag smukt smedet damascus stål. Kernestålet er det berømte V10 gold, som anses for verdens bedste stål. Det betyder at kniven er ekstremt skarp, at den  holder sig skarp meget længe og at den er let at slibe op når den skal slibes. Vedligeholder man sin kniv med jævne mellemrum vil den blive ved med at være skarp som et barberblad for ever. Det er bl.a. det der gør Yaxell RAN serie til en af verdens bedste knivserier.

Håndtaget er fremstillet af Micarta som er en blanding af harpiks og hør. I mange lande må professionelle kokke ikke arbejde med knive med træhåndtag da træet arbejder og dermed bevæger sig og kan blive grobund for bakterier. Micarta bevæger sig ikke og der opstår dermed ikke sprækker mellem stål og håndtag og derfor er der ingen gemmesteder for bakterierne. Alle knivene i Yaxell RAN serien har for og bag holk.

Luftskæret på denne grøntsagskniv fungerer som en slags slip let så madvarerne ikke klæber til kniven.

Professionelle kokke såvel som amatører vil elske en Yaxell RAN kniv.

  • Skær: 165 mm.
  • Stål: V10 gold.
  • Håndtag: Micarta. Presset hør og harpiks - bakterieresistent.
  • Vaske af i hånden.
  • Levers i flot gaveæske.
Ny

Relaterede varer

(Der er 32 andre varer i denne kategori)