Yaxell vådsliber. Slibesten. Knivsliber.
Eksklusiv knivsliber med slibesten.
Sikker betaling
Sikker forsendelse
Byt eller penge retur
En knivsliber fra japanske Yaxell kommer i flere forskellige udgaver.
Først er der en afretter som bruges til at holde knivens skarphed længe. Bruger man en afretter jævnligt så holder man knivens skarphed ved lige og behøver ikke tænke på at få den slebet op. En knivsliber eller afretter fra Yaxell er det samme som et slibestål. I en knivsliber fra Yaxell er et strygestål skåret op og sat i den rigtige vinkel så man aldrig "tipper" sin kniv, hvilket vil sige at man stryger kniven på strygestålet i en forkert vinkel i forhold til den vinkel den er smedet i. Det betyder at kniven faktisk bliver mere sløv af at blive strøget på strygestålet. Med en knivsliber / afretter sikre man sig at kniven forbliver i den rette vinkel hele tiden.
Den næste er Yaxell vådsliber som bruges når kniven skal slibes op. På samme måde som med afretteren så holdes vinklen også her i den rigtige vinkel hele tiden så man ikke "tipper" kniven og gør mere skade end gavn.
I en vådsliber sidder der en indbygget slibesten som sliber din kniv når den er blevet sløv.
Den nye vådsliber har 3 forskellige finheder slibesten indbygget. Fyld vand i beholderen og træk kniven gennem det blå hjul ca. 10 gange med moderat tryk. Fortsæt med den orange og slut af med den lyserøde.
Vask kniven af til sidst.
Til japanske knive med høj hårdhed i stålet skal man bruge et keramisk strygestål til at holde skarpheden ved lige. Det er det som sidder i knivsliberen. Her får man bare hjælp til at holde vinklen så man ikke "tipper" kniven.
Når kniven skal slibes op så skal man bruge en slibesten som i vådsliberen er indbygget og sat i den rigtige vinkel.
Vi har også Yaxell slibesten på lager.
- Vejledning vedlagt.
- Vådsliber.
- Mærke: Yaxell.