Kokkekniv med 67 lag Damaskus stål. Sort skaft.

699,00 kr.
Inkl. moms
Skære og rive

Super anvendelig og skarp kokkekniv smedet efter gamle japanske traditioner.

Antal
 

Sikker betaling

 

Sikker forsendelse

 

Byt eller penge retur

En god kokkekniv er ikke til at undvære i et køkken. En kokkekniv er egentlig en universalkniv og kan bruges til det meste. skal man dele et kålhoved, en melon, et stort stykke kød, en fisk eller andet stort så er den helt uundværlig. Med en kokkekniv i skuffen samt en mindre universalkniv, en urtekniv, en brødkniv og en grøntsagskniv så er man godt hjulpet og det er netop de knive som findes i denne Stuff Fusions Blade serie. Det er en dejlig serie hvor man har gode og skarpe knive i mange, mange år frem.

Denne kokkekniv er smedet efter oldgamle japanske traditioner hvor stål smedes sammen lag på lag og derved giver en smuk, skarp og lækker kniv med meget høj kvalitet og skarphed.

Kernestålet er lig med det inderste lag stål hvorpå alle de andre lag smedes over. Knivens kvalitet afhænger bl.a. af kernestålets kvalitet. Denne japanske kokkekniv er kernestålet V10 gold som er noget af det bedste stål i verden. Det giver en ultra skarp kniv som er let at holde skarp i årevis.

Kernestålet i denne kokkekniv er af meget høj kvalitet og det betyder dels at de holder skarpheden meget længe og at de er lette at slibe op igen på en god knivsliber, et strygestål eller en slibesten.

  • Japansk kokkekniv har et skær på 23 cm.
  • Se også de andre japanske knive i serien.
  • Vaskes af i hånden.
  • Håndtag af Pakka Wood.
  • Kernestål af V10 gold stål.
  • 67 lag Damaskus stål.
  • Design Stuff.
  • Japansk kokkekniv i serien Stuff Fusions Blades med 67 lag Damaskus stål. 
Ny

Relaterede varer

(Der er 32 andre varer i denne kategori)