Japansk grøntsagskniv med 67 lag Damascus stål. Sort skaft.
Grøntsagskniv med 67 lag stål som er smedet efter oldgamle japanske traditioner.
Sikker betaling
Sikker forsendelse
Byt eller penge retur
I denne Fusions Blades serie af japanske knive findes der 4 vigtige køkkenknive. Dette er grøntsags kniven serien. Grøntsags kniven kaldes også for Santoku. Det er en klassisk asiatiks grøntsags kniv. Udover grøntsagskniven findes der også en kokkekniv, universal kniv og en brødkniv.
Grøntsagskniven består af 67 lag rustfri kvalitets stål med hårdt kernestål som har et kulstof indhold på mere end 1 % og en hårdhed på mere end 60 Rockwell. Det giver en meget skarp kniv som er let at holde skarp og let at slibe op igen når det er nødvendigt.
Brug jævnligt et strygestål eller en knivsliber til at vedligeholde skarpheden med. Kniven er smedet i 15 grader. Det er vigtigt at du holder vinklen når du sliber den. Holder du ikke vinklen så tipper du kniven og gør dermed mere skade end gavn. Yaxell knivsliberen er sat i 15 grader og er derfor velegnet. Det samme er slibestenen fra Yaxell. Med til slibestenen får man en vinkelholder som du sætter på ryggen af kniven når du sliber den så du altid er sikker på at holde den rigtige vinkel.
Værd at vide om japanske knive er også at det kræver et keramisk strygestål eller knivsliber. Kun et keramisk er hårdt nok til at slibe japanske knive som er fremstillet i hårdt stål.
I Fusions Blade serien er knivene skarpere end hvad man normalt forventer at finde.
Den japanske grøntsagskniv er velegnet til at hakke og snitte alle former for grøntsager og frugter med.
- Længde knivblad: 180 mm.
- Vi anbefaler at du vasker din kniv i hånden.
- Skaft: Pakka wood.
- Kernestål: V10 gold.
- 67 lag stål.
- Smedet i 15 grader.
- Brug keramisk strygestål eller en keramisk knivsliber med en vinkel på 15 grader til at holde den skarp med.
- Leveres i flot gaveæske.
- Stuff Fusions Blades japansk grøntsagskniv med 67 lag Damascus stål.